İçeriğe geç

Bu cihazdaki Yave hesabı oturumunuz sona erer; bu cihazda kullandığınız diğer Yave hizmetlerinden de çıkış yapılır.

Bu üyeyi ekipten çıkarmak istiyor musunuz? Ekip sitelerine erişimi kalkar.

Bu ekipten ayrılmak istiyor musunuz? Ekip sitelerine erişiminiz kalkar.

Bu rolü silerseniz bu rolü kullanan üyeler temel rollerine döner.

  1. Şimdi: tüm üyelere planla ilgili bilgilendirme e-postası gider.
  2. 7 gün boyunca: ekip salt okunurdur ve sahip iptal edebilir. Bir gün önce yeniden hatırlatılır.
  3. 7 gün sonra: ekip arşivlenir ve üyeler erişemez. 30 gün içinde geri yüklenebilir; sonrasında kalıcı olarak silinir ve ekip siteleri sahibin bireysel hesabına taşınır.

Güvenlik nedeniyle ekibi yalnızca yakın zamanda giriş yaptıysanız dağıtabilirsiniz. Giriş yapalı uzun zaman olduysa yeniden giriş yapmanız istenir.

Bu çalışma alanındaki siteleri arar. Başka bir çalışma alanına kenar çubuğunun en üstünden geçin.